Een nieuw begin is geen halve klus - Reisverslag uit Cambridge, Verenigd Koninkrijk van Charlotte Coeverden - WaarBenJij.nu Een nieuw begin is geen halve klus - Reisverslag uit Cambridge, Verenigd Koninkrijk van Charlotte Coeverden - WaarBenJij.nu

Een nieuw begin is geen halve klus

Door: Charlotte van Coeverden

Blijf op de hoogte en volg Charlotte

26 September 2012 | Verenigd Koninkrijk, Cambridge

Lieve Vrienden en Familie,

Zoals ik ook al in andere social media heb omgeroepen ben ik nu verhuisd naar mijn nieuwe stekje. Het gaat om een klein studie flatje met een apart keukentje, doucheruimte hal en wc. Ik ben er erg blij mee en ben nog in het proces van alles netjes inrichten en bestellen. Het zou kunnen dat ik mijn bureau moet gaan omruilen voor een wat kleiner bureautje om het wat comfortabeler te maken, maar dat zie ik straks wel als het zo ver is. Ik heb wat foto’s bij dit verslag gedaan om de boel te illustreren en hoop dat jullie daar een goede indruk van kunnen krijgen. Ik heb een bedbank besteld en heb de boel wat schoongemaakt en opgeknapt dus het begint nu echt een beetje als mijn huisje te voelen. Ik heb vandaag ook een email gestuurd naar het verhuurbedrijf om wat kleine probleempjes te verhelpen maar in principe is er niets groots aan de hand of iets.

Het weekend voor mijn verhuizing was ook erg leuk want ik heb op die zondag meegedaan aan de “Chariots of Fire” race. Dat is een estafette-hardloop-wedstrijd voor het goede doel. We moesten met zijn zessen achter elkaar 2.7 km per persoon hardlopen en hebben als team een mooie tijd neergezet (In de bovenste helf van de ranglijst). Dus daar waren we wel blij mee. De sfeer was erg gaaf. Er deden honderden (misschien wel over de duizend) mensen mee en er waren een heleboel kraampjes en toeschouwers. De ronde ging over Kings Parade (de straat voor Kings College) en daarna door de tuinen van een aantal andere colleges. Kortom een hele mooie ronde dus alleen al daarvoor was het zeker de moeite waard. Ook had ik nog nooit aan zo een groot evenement meegedaan wat al evaring op zichzelf is. Het maakt wel dat ik nog meer dan ooit gemotiveerd ben om mijn prestaties te verbeteren en misschien over een jaar mij in te schrijven voor een 10km race. Nu houd ik het nogsteeds voorlopig bij 5 km twee keer per week wat ik een erg fijne ‘workout’ vind.

Door de fitness-gekte en ook door minderen van eten ben ik zelfs nog een beetje afgevallen en ben nu in totaal 15 kilo kwijt. Dat betekent dat ik nog maar 6 kilo van mijn uiteindelijke streefgewicht af ben. Ik heb ook een foto van mezelf bij de foto’s gedaan. Ik vind zelf dat je het nu heel erg in mn gezicht ook kan zien hoevel ik kwijt ben. Ik zit ook veel lekkerder in me vel en wordt niet zo snel ziek of moe als voorheen.

Wat mijn werk betreft moet ik deze week mijn verslag inleveren dus daar leg ik vandaag de laatste hand aan. Dan kan ik het morgenmiddag naar de juiste personen te sturen met de bijbehorende documenten. Alles moet hier heel officieel dus ook al hoeft het pas op vrijdag heb ik het een dagje eerder gepland zodat ik vervolgens de kans heb om eventuele problemen op te lossen mocht dit nodig zijn.

Tot zover het nieuws.

Love the pictures. Well done on the run. Oh no! Not a different desk! Xxxx

• 27 September 2012 - 21:50

Mareike:

Hi Lotte,

Ben net terug van een heerlijk dagje sauna met Anneke. Maar jij bent ook goed bezig. Je nieuwe stekje ziet er goed uit. En wat ben je afgevallen zeg!! Complimenten!

Liefs van Maeike

• 29 September 2012 - 15:11

Alphons:

Gefeliciteerd met je nieuwe op trekje erg mooi, hoop dat je er snel thuis voelt.
    Het lijnen doe je erg goed, hou nog even vol, ziet er zeer goed uit.
    Vriendelijke groet vanuit een zonnig Amsterdam

• 02 Oktober 2012 - 16:58

Sab:

Heeeeey Charlot!!!

You go girl, wat zie je er goed uit!!!
    Heerlijk je eigen stekkie, klein maar fijn :)

Een dikke knuffel
    Sabrina en Thomas